O nás

Vitajte v rodinnej firme Jasmin Catering, kde váš každodenný obed meníme na malý sviatok chutí a vašu oslavu premeníme na nezabudnuteľný deň plný zážitkov v kruhu najbližších.

Naša cesta začala v roku 2014 s jednoduchou víziou: prinášať radosť a pohodlie do životov ľudí prostredníctvom vynikajúceho jedla a prvotriednych služieb. Naši  zákazníci sú oslávenci, ktorí hľadajú niečo viac než len tradičnú hostinu. Sú to ľudia, ktorí ocenia osobný prístup, milujú detaily a chcú, aby ich oslava bola odrazom ich osobnosti a štýlu. Sme jedineční vďaka našej schopnosti prispôsobiť sa každému klientovi a jeho potrebám. Neponúkame len jedlo, ponúkame kompletný zážitok – od výzdoby, servis až pre 300 hostí,  cez prípravu lahodných jedál, až po profesionálnu obsluhu a upratovanie po skončení oslavy. Naša ponuka je šitá na mieru pre každého klienta, pretože veríme, že každá oslava je tak jedinečná ako jej hlavný hrdina. V našej kuchyni používame len čerstvé a kvalitné suroviny, ktoré s láskou premieňame na tradičné a chutné jedlá. Vybrať si nás znamená dať dôveru do rúk tým, ktorí vedia, že úspech každej oslavy spočíva v láske k jedlu a pozornosti k hostiteľovi. 

S Jasmin Catering sa môžete sústrediť na to najdôležitejšie – oslavovať životné okamihy s ľuďmi, na ktorých vám záleží v priestoroch, ktoré sú vašej rodine najbližšie. Nechajte starosti s prípravou jedla a organizáciou na nás a vychutnajte si každú minútu svojej oslavy či svadby u Vás doma alebo vo vašom obecnom zariadení či vo vašej firme. V Jasmin Catering rozumieme, že jedlo je viac než len nutnosť – je to spôsob, ako vyjadriť radosť, lásku a vďačnosť. 

Nechajte nás, aby sme vašu oslavu premenili na nezabudnuteľný zážitok. Kontaktujte nás ešte dnes, rezervujte si termín a spoločne preberieme vaše predstavy a požiadavky.

Tešíme sa, že budeme súčasťou vašich nezabudnuteľných chvíľ. 

We Serve One of the Best Coffee!

We are an icon place lorem ipsum dolor sit amet, elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip.

The place where different coffee beans from all over the world meet. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident.

Sledujte nás na