Naše služby

Predstavte si chvíle, keď sa môžete bez obáv venovať svojim blízkym, zdieľať smiech a príbehy, zatiaľ čo my sa postaráme o všetko ostatné. Naša sľubná kombinácia domácej chuti a odbornej starostlivosti vytvorí z vašej oslavy udalosť, ktorá sa zapíše do sŕdc všetkých prítomných. Už žiadne kompromisy medzi kvalitou a pohodlím, s našimi cateringovými službami získate to najlepšie za bezkonkurenčnú cenu.

Vyzdobíme:

Nebudete musieť strácať čas zháňaním výzdoby pre vašu oslavu. Od snehobielych obrusov a návlekov na stoličky až po impozantné svetelné foto-steny. Široká škála farieb , ktorá sa taktiež prispôsobí vaším nárokom. Nechajte nám starosti s dekoráciami a vychutnajte si svoj deň s istotou, že každý detail bude dokonalý. 

Navaríme:

Predstavte si lahodné, tradičné jedlá, ktoré potešia každý váš zmysel a stanú sa hlavnou hviezdou vašej udalosti. Ponúkame vám nielen poctivú, domácu chuť, ale aj pohodlie, keďže o všetko sa postaráme my v našej vlastnej kuchyni a všetko dovezieme k Vám teplé a voňavé. Takže u Vás nám postačia len štyri stoly potrebné na výdaj jedál.

Obslužíme:

Zabudnite na stres s organizáciou a nechajte sa rozmaznávať naším profesionálnym tímom, ktorý sa postará o každú potrebu vašich hostí. S našou neviditeľnou a hladkou obsluhou môžete byť hostiteľom bez obáv, ktorý si užíva každú sekundu so svojimi hosťami, zatiaľ čo my sa staráme o plynulý priebeh podujatia.

Poupratujeme:

Po skončení vašej nezabudnuteľnej udalosti si môžete oddýchnuť a užívať si krásne spomienky, s vedomím, že upratovanie je v našich rukách. S nami sa nemusíte obávať žiadnych po-party starostí.

Servis a príslušenstvo:

Všetok potrebný servis od tanierov, pohárov až po vázy na kvety si donesieme zo sebou. Nepotrebujeme Vás zaťažovať s chystaním servisu,  ani starostu obce, či vedúceho jedálne. Servis až pre 300 hostí máme vždy po ruke v našom servisnom aute.